Certificate Update - Gelding

Som mange har erfaret er det ofte en langsommelig affære at få foretaget opdatering af APHA registreringsattesten. Opdatering fra Stallion til Gelding i forbindelse med kastration, kan nu foretages her i landet.
 
Det foregår på følgende måde:

Udfyld formularen International Corrected Certificate Report side 1, alle felter undtagen Signature of APHA Authorized Agent. Send den udfyldte formular sammen med original certifikatet (ikke en kopi) samt en frankeret kuvert med den adresse, hvortil du ønsker certifikatet skal returneres.

Formular, certifikat & kuvert sendes til:

Viggo Mortensen
Haugegaardsvej 7
6862 Tistrup

Herefter vil certifikatet blive påstemplet betegnelsen Gelding, du får certifikatet retur, og vi sørger for at ændringen bliver indberettet til APHA.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Viggo på mail viggo@circlemfarm.dk eller på mobil 6171 9640 (efter 18:00).

Bemærk - Overvejer du at starte show med din hest, så skal attesten reflektere korrekt køn. Skal du med til show, vil du kunne få foretaget ændringer ved showet - hvis du forinden har udfyldt papirerne og gør opmærksom på det på tilmeldingsformularen.